Czy warto jeszcze wejść w przemysł drzewny?????

Vlákno fóra

3 príspevkov
M
Mariusz

Witam wszystkich,a mianowicie mam pytanie dotyczące przecierania drzewa,czy warto zakupic traka przewoźnego nastawiajac sie na usługi po klientach oraz produkować towar na handel(otworzyć mały tartak).Ponad to chciałbym zbijać jeszcze palety jednorazówki,a pozostałości przepuszczać przez rębak.Z góry dziekuje za porady.......

↩️ 3 príspevkov
M
Mariusz 22 okt 2009, 18:22

Witam wszystkich,a mianowicie mam pytanie dotyczące przecierania drzewa,czy warto zakupic traka przewoźnego nastawiajac sie na usługi po klientach oraz produkować towar na handel(otworzyć mały tartak).Ponad to chciałbym zbijać jeszcze palety jednorazówki,a pozostałości przepuszczać przez rębak.Z góry dziekuje za porady.......

E
ersste 23 okt 2009, 21:36

indywidualni mogli kupic drewno w tej samej cenie co tartaki i mieli do niego dostep i nawet to sie opłacało ,a jak w twojej wiosce nie ma jeszcze tartaku to startuj smiało .

M
Mariusz 26 okt 2009, 15:00

stacjonarny,a drugi przewozny,ale ja chcialbym znalezc swojego idywidualnego klienta ktory odbieralby ode mnie material przez dluzszy czas,poprostu szukam klienta do wspolprace.

↩️ Odpovedať vo vlákne

← Fórum
Nahlásiť chybu