Jaka zbijarka do palet?

Wątek forum

5 wpisów
D
Dan

Witam! Przymierzam się do zakupu zbijarki do palet. Chciałbym zasięgnąć Waszej opinii w tej sprawie. Jakie firmy polecacie? Chodzi mi o urządzenie o dobrej wydajności, używane oraz w przystępnej cenie (tak za ok 65000 zł). Dziękuję z góry.

↩️ 5 wpisów
D
Dan 27 sty 2009, 20:05

Witam! Przymierzam się do zakupu zbijarki do palet. Chciałbym zasięgnąć Waszej opinii w tej sprawie. Jakie firmy polecacie? Chodzi mi o urządzenie o dobrej wydajności, używane oraz w przystępnej cenie (tak za ok 65000 zł). Dziękuję z góry.

M
metatron 28 sty 2009, 21:19

A o jaką wydajność chodzi i jakiego rodzaju palety chce Pan zbijać? Tylko Euro?

D
Dan 28 sty 2009, 21:47

Oglądałem zbijarki Vectora, ale chciałbym zobaczyć też jakiś inne, produkowane zagranicą. Co moglibyście mi polecić?

T
tartacznik 29 sty 2009, 08:18

Na rynku jest strasznie malo zbijarek do kupienia uzywanych.Gdzies widzialem ogloszenie,ze ktos chce sprzedac zbijarke szwedzka na zdjeciach widac ze zbija palete na gotowo w przeciwienstwie do vectora gdzie wperw bije sie stopy a pozniej palete co sie wiaze z duzo mniejsza wydajnoscia.Jesli chodzi o jakas nowa i bardzo dobra czy nawet dobra to ceny sa oszalamiajace.No chyba ze ktos ma 200tys.zl.

T
TOMEK 2 lut 2009, 19:51

witam ogladałem w styczniu zbijarke jest ona bo generalnym remoncie i modernizacji choc bije ona same nogi to jej wydajność to na 3 palety w ciagu minuty maszyna automatycznie pobiera deski po ich uprzednim ulozeniu w zasobnikach mozna ją zobaczyc pod adresem http://drewno.pl/index.php?pn=1&pid=adv_details&id=163189&cid=35&open=35

↩️ Odpowiedz w wątku

← Forum
Zgłoś błąd