Zastanawia mnie czy w Polsce jest popyt na drewno sprowadzane ze Szwecji, z tego co czytałem na forum ciężko jest w Polsce kupić duże ilości drewna, może zatem warto je importować ze Skandynawii gdzie drzew pod dostatkiem? Co o tym myślicie?
Zastanawia mnie czy w Polsce jest popyt na drewno sprowadzane ze Szwecji, z tego co czytałem na forum ciężko jest w Polsce kupić duże ilości drewna, może zatem warto je importować ze Skandynawii gdzie drzew pod dostatkiem? Co o tym myślicie?
A jaka cena?
cen jeszcze nie znam, musze najpierw sprecyzowac jakie drewno mnie interesuje to otrzymam cennik. Liczylem na wasza pomoc w wyborze drewna ktore najlepiej sprowadzac?
witam najczesciej poszukiwane drewno to sosna wielko wymiarowa
Witam! Ten pomysł mi również chodzi po głowie ale ciężko mi się do niego zabrac. Jaxik ja mieszkam w Vislandzie obok Vidy aż grzech nie sprzedawac tego drewna do Polski jak się patrzy ile oni tego mają.
Polski przemysł drzewny poszukuje różnych gatunków, nie tylko So WO, rynek jest dosyć chłonny, ale niestety ogranicza nas cena.
też jestem zainteresowany tym tematem jeżeli w dalszym ciągu o tym myślisz to proszę o kontakt na : tatry.biuro@wp.pl