Import drewna ze Szwecji

Wątek forum

8 wpisów
J
Jaxik

Zastanawia mnie czy w Polsce jest popyt na drewno sprowadzane ze Szwecji, z tego co czytałem na forum ciężko jest w Polsce kupić duże ilości drewna, może zatem warto je importować ze Skandynawii gdzie drzew pod dostatkiem? Co o tym myślicie?

↩️ 8 wpisów
J
Jaxik 7 lut 2011, 22:35

Zastanawia mnie czy w Polsce jest popyt na drewno sprowadzane ze Szwecji, z tego co czytałem na forum ciężko jest w Polsce kupić duże ilości drewna, może zatem warto je importować ze Skandynawii gdzie drzew pod dostatkiem? Co o tym myślicie?

D
Darek 8 lut 2011, 18:37

A jaka cena?

J
Jaxik 9 lut 2011, 18:28

cen jeszcze nie znam, musze najpierw sprecyzowac jakie drewno mnie interesuje to otrzymam cennik. Liczylem na wasza pomoc w wyborze drewna ktore najlepiej sprowadzac?

D
darek 9 lut 2011, 20:12

witam najczesciej poszukiwane drewno to sosna wielko wymiarowa

J
Jaxik 17 lut 2011, 19:08

D
Darek ↩ Jaxik 27 mar 2011, 20:09

Witam! Ten pomysł mi również chodzi po głowie ale ciężko mi się do niego zabrac. Jaxik ja mieszkam w Vislandzie obok Vidy aż grzech nie sprzedawac tego drewna do Polski jak się patrzy ile oni tego mają.

N
niepokorny 28 mar 2011, 20:48

Polski przemysł drzewny poszukuje różnych gatunków, nie tylko So WO, rynek jest dosyć chłonny, ale niestety ogranicza nas cena.

K
kowalik 1 maj 2011, 22:43

też jestem zainteresowany tym tematem jeżeli w dalszym ciągu o tym myślisz to proszę o kontakt na : tatry.biuro@wp.pl

↩️ Odpowiedz w wątku

← Forum
Zgłoś błąd