pomoc przy zakupie traku

Forenthread

8 Beiträge
M
MARIUSZ

witam. jestem młodym człowiekiem i pracuj na maszynie res-budu nie jestem zadowolony ani z jakości ciecia ani z wydajności tej ze maszyny. A tak się składa że pracy mam dosyć dużo i chciałbym zmienić ja na coś lepszego. Prosił bym kolegów o rady jaka maszynę zakupić(nowa czy używaną) jakie firmy , z szeroka taśma czy inna. pozdrawiam i dziękuje.

↩️ 8 Beiträge
M
MARIUSZ 4 Jan 2011, 19:09

witam. jestem młodym człowiekiem i pracuj na maszynie res-budu nie jestem zadowolony ani z jakości ciecia ani z wydajności tej ze maszyny. A tak się składa że pracy mam dosyć dużo i chciałbym zmienić ja na coś lepszego. Prosił bym kolegów o rady jaka maszynę zakupić(nowa czy używaną) jakie firmy , z szeroka taśma czy inna. pozdrawiam i dziękuje.

A
arturo 7 Jan 2011, 11:51

MASZ-DREW ,, T 1000\'\'-SUPER MASZYNA

M
MARIUSZ 7 Jan 2011, 17:37

Nic specjalnego, szału nie ma.

M
Mariusz 9 Jan 2011, 04:50

kup sobie WOOD MIZER , model w zaleznosci ile chcesz przecierac dziennie i nie ma problemu , mam taka maszyne i powiem ci ze jestesmy bardzo zadowoleni

B
bartyzelekd 10 Jan 2011, 22:32

lepsze i tańsze maszyny

M
MARIUSZ ↩ bartyzelekd 12 Jan 2011, 20:02

T
trakowy 21 Jan 2011, 21:16

co do przereklamowania, zgadzam się w stu procentach!! Płacisz kolosalne pieniądze za ich markę! Polecam Ci Lignumę MM-700HK Doskonała maszyna, pracujemy na takich dwóch i jesteśmy zachwyceni. 10 godzin pracy dziennie i masz na gotowe 7-8 m3 więźby z jednej maszyny. Cena ok 60.000 zł

M
MARIUSZ ↩ trakowy 24 Jan 2011, 19:37

↩️ Im Thread antworten

← Forum
Fehler melden