Moze ktos podsunie mi pomysl,da jakas recepte.Mieszkam na stale w Szwajcarii,tu drzewo jest bardzo drogie,chce rozwinac jakis interes z tym zwiazany,mam czas, troche pieniedzy jednak pomyslu zadnego.Prosilbym o jakiekolwiek rady ,wskazowki,pomysly,jak zaczac .na co zwrocic uwage ,wogle jak do tego sie zabrac?czy mam jakakolwiek szanse skoro sie na tym niznam??????????/jestem otwarty na wszelkie propozycje.pomysly
Moze ktos podsunie mi pomysl,da jakas recepte.Mieszkam na stale w Szwajcarii,tu drzewo jest bardzo drogie,chce rozwinac jakis interes z tym zwiazany,mam czas, troche pieniedzy jednak pomyslu zadnego.Prosilbym o jakiekolwiek rady ,wskazowki,pomysly,jak zaczac .na co zwrocic uwage ,wogle jak do tego sie zabrac?czy mam jakakolwiek szanse skoro sie na tym niznam??????????/jestem otwarty na wszelkie propozycje.pomysly
Witam,może zainteresuje Pana możliwość handlu drewnem egzotycznym.Pozdrawiam rob500@vp.pl
witam,
klienci ze szwajcarii pytaja non-stop o domy z bala, moze pan cos w tym kierunku zrobic
istnieje mozliwosc dostarczania domow :
- do samodzielnego mntazu
- material +robocizna
- co wazne trzeba pamietac ze polskie firmy moga pracowac na terenie szwajcarii , ale musza spelnic warunek! -stawka godzinowa!
w razie pytan jestesmy do pomocy
Wiadomość edytowana przez Administratora
W lipcu b.r. byłem w Szwajcarii w tej sprawie w kantonie francuskim .Znam uwarunkowania tego kraju. Jak nie straciłeś chęci do współpracy to odezwij się na forum