Komentarze: Saurus - mikrofalówka do dezynfekcji drewna

Komentarze do artykułu

7 komentarzy
💬 7 komentarzy
N
Nati 3 lis 2011, 16:56

Słyszałam, że ta metoda jest bardzo skuteczna w zwalczaniu szkodników... Wiele ludzi korzysta z takiego rozwiązania, ponieważ ta metoda jest niezastąpiona..

K
Krzysiek 3 lis 2011, 21:04

wygląda jak w filmach o jamesie bondzie. bardzo ciekawe, od dawna teoretycznie mikrofale były skuteczne w takich zabiegach tylko technologii nie było

S
Sławek ↩ Nati 4 lis 2011, 13:58

A ilu? bo jeśli maszynka do Polski trafiła w maju to biorąc pod uwagę ilość dni więcej jak 100 nie skorzystało. 21 urządzeń na świecie też nie predysponuje do mówienia o jakimś masowym wykorzystaniu.

K
Krzysiek ↩ Dominik Jabłoński 4 lis 2011, 16:54

cytuje ze strony: saurus.com.pl

Urządzenie to, o nazwie SAURUS, zrewolucjonizowało walkę ze szkodnikami we Włoszech. Produkt bardzo szybko zdobył uznanie w takich państwach jak Włochy, Watykan, Hiszpania, Belgia i Anglia. Odbiorcami w tych krajach są profesjonalne firmy, które usuwają szkodniki drewna i inne pasożyty z elementów budowlanych oraz firmy renowujące meble i zabytki. Do dnia dzisiejszego pracuje na świecie 21 takich urządzeń, w tym od maja tego roku jedno urządzenie również w Polsce.

To chyba wielu...nie tylko w Polsce... bo tam nie było, ze w Polsce tylko dla ścisłości

Lubie takich co tylko żeby dopalić ..zamiast docenić - PIERWSZA w Polsce więc to chyba sukces więc i jest co pochwalić...bądź zazdrościć w sumie

S
Sławek ↩ Krzysiek 8 lis 2011, 09:59

pozorami wypowiedzi "zachwyconych" użytkowników

K
Krzysiek ↩ Dominik Jabłoński 8 lis 2011, 10:30

a w sumie nic nam do tego, to nie jest ani moje ani pewnie twoje

S
Sławek 8 lis 2011, 12:15

uprawiają "tani" marketing na różnych forach pod przykrywką zachwyconych użytkowników takiej czy innej maszyny. Jeżeli firma chce coś powiedzieć niech ma to jakiś sens i nie odbywa się w ten sposób. Zobacz na wątki gdzie omawiana jest jakaś maszyna. Od razu widać, które wypowiedzi są pisane przez pracowników firm, a które przez prawdziwych użytkowników.

Co do wpisu "Nati" - mój komentarz odnosi się właśnie do jej wypowiedzi, a nie do technologii

💬 Dodaj komentarz

← Forum    ← Wróć do artykułu
Zgłoś błąd