Posłuchajcie jakie kompetencje ma ten pan.
https://www.youtube.com/watch?v=dN1cMyC6-sM
Warzecha kontra Dorożała
Boże chroń Polskę .
Apel o odwołanie wiceministra
Posłanka KO zapowiedziała, że zwróci się do premiera Donalda Tuska z wnioskiem o odwołanie wiceministra Dorożały. "Rejestrując szereg szkodliwych działań, zaniechań i działania na szkodę sektora branży drzewnej i 'przyrodniczej', zwrócę się osobiście do premiera rządu Donalda Tuska ze szczegółowym raportem w tej sprawie i wnioskiem o odwołanie wiceministra Dorożały" - napisała Filiks.
Paulina Hennig-Kloska
·
Dec 20, 2024
@hennigkloska
·
Follow
Replying to @FiliksMagdalena
Pani Poseł, szanuję Pani pracę, ale proszę mi wierzyć – w Ministerstwie mamy swoje dane, które systematycznie analizujemy.
Serdecznie pozdrawiam i życzę zdrowych, pogodnych Świąt
Magdalena Filiks ????????????????
@FiliksMagdalena
·
Follow
Gdyby pani obejrzała chociaż wczorajszą komisję, to by pani wiedziała, że Wasz dyrektor poszedł spóźniony i nie doniósł danych / bo mówił że zbieracie je - ale dałam wam tylko tydzień i nie zdążyliście zebrać do wczoraj ????
Jest 70 świadków na to, że poznaliście dane wczoraj
wypowiedzi , ale wszystko ma swoje granice.
2. Cieszę się, że próbuje pani z danych podkomisji jakoś skorzystać - ale nawet ich pani nie rozumie.
Ale - i co najgorsze, z tymi danymi wasza praca nie ma kompletnie nic wspólnego, bo żadnych działań nigdy nie podjęliście w tej sprawie - i o tym była wczorajsza komisja
3.Tragizm tej sytuacji pokazuje nie tylko brak jakichkolwiek kwalifikacji ministra Dorożaly, ale dodatkowo jakiś wielki stopień bezczelności / nie znając materii i tematu, zaniechajac wszelkich działań pani wiceminister posługuje się danymi których nie zna, żeby ogłaszać sukces.
Podaje pani dane o które ja poprosiłam ministerstwo finansów w zeszłym tygodniu na wczorajszą komisję, na którą pani wiceminister Dorożała, który za to odpowiada nawet nie dojechał.
Wyrzucić " Dyzmę " zanim rozwali Przemysł Drzewny i PZŁ 100 letnią tradycją.
Obciążyć za OGROMNE straty które wyrządził.
ów Dyzma, "pan Pilates"- jak zwał tak zwał, realizuje pewną strategię dążącą do destrukcji Lasów Państwowych i całego przemysłu drzewnego. Rozgrywki Pani Filiks to tylko próba zmiany Pilatesa na kogoś bardziej skutecznego "swojego". Niestety :-(
Jeżeli na Generalnego Konserwatora Przyrody , człowieka odpowiedzialnego za LP powołuje się politologa i speca od pilates to efekt destrukcji murowany. Całe szczęście że na komisjach sejmowych stronę społeczną oprócz pseudo ekologów są bardzo rozsądni przedstawiciele biznesu rozbijający w pył lewackie idee.
Akcja = reakcja .
Pan Pilates stara się , chciałby lepiej szybciej. Ale opór jest duży.Nawet w LP "uśmiechniętych".
Ze nie "chodzi" o przyrodę , tylko o rozwalenie LP i przemysłu .
https://analizasrodowiskowa.org/opinie/decydenci-bez-wiedzy-gdy-polityka-o-przyrodzie-tworzy-groteske/
Mordercy ptaków
A firmy pani (zdecydowanie uczciwej, i z kapitałem zarobionym przez ojca bez żadnych wątpliwości uczciwie) Dominiki Kulczyk dostana dofinansowanie na te wiatraki, a prąd z nich będzie nas uszczęśliwiał z gniazdek naszych domów w cenach oczywiście że rynkowych i dostosowanych do warunków finansowych mieszkańców naszego pięknego kraju.
Pani Kulczyk 760 mln,za to że powiedziała że nie lubi PIS-u. Wszyscy dostaną
Premier obiecał.
Wyższe koszty na 2025 Rok. Szczęść Boże i ratuj się kto może.