okresie więc o czym ona mówi? Jak ktoś dostal z tego 20% to dał ponadrynkowe ceny.
Tartaki liściaste zaorane.
Jeszcze 2-3 mc!!!!! to jest już koniec i nie ma juz nic będziemy wolni................
i wiecej regulacji, podatków certyfikatów itp
kontrolować i regulować
ci co to ustalają powini sie poddać badaniom psychiatrycznym
na systemowych żeby tam podbić cenę. Tak już bywalo wcześniej. Ale również zauważyłem że jest liściastego mniej.
Był czas by zawalczyć o nasze sprawy. W 2022 roku był protest o to wszystko o czym piszecie. Było kilkaset osób , trwało to 3-4 godziny. Rolnicy jak walczą , to walczą. Nasza walka , to raczej spotkanie towarzyskie . Pewnie już za późno aby walczyć o nasze ale .....?
Ma Pan rację pewnie więcej tego drewna może pojawić się na aukcjach...
Tylko w tej sytuacji zwykle "dopłaca się" do zakupionych m3 drewna z uwagi na późniejszą "historię", a z nią ---》"portalowe m3 drewna"...????
Kiedy skarb państwa raczy łaskaw...????
wywiązywać się ☝️
ze swojego obowiązku☝️
za który wcześniej otrzymał kwoty za przepłacone drewno????
lub "te 10%" przepłaconego, a nieodebranego m3 drewna????
A które to tak właściwie może być każdego ????
tzn. każdego podmiotu, który dany sortyment posiada na swojej umowie z nadleśnictwem????
Rozumiem, że zmiany dopiero przed nami i chyba obiła mi się postać Pana Wasiak.
Trzeba przyznać, że to nieliczny z byłych różnych dyrektorów LP, gdzie masa na portalu???? zgadzała się...bynajmniej jak spoglądam na historię swojego akurat przypadku.
----》"być każdego"......????
tzn. podmiotów, które ten sortyment mają na umowie....
byłem na tym strajku bardzo słaba frekwencja, ale mam cichą nadzieje że jeszcze się obudzi reszta firm i zaczniemy walczyć z tymi monopolistami, bo robią z nami co chcą.